C.Зърнево / KİLİKADI
Bugün   3 Aralık 2021, Cuma
 
                                                    
 
 

Google Arama Çubuğu


Kilikadı Türküsü

Döviz Kurları
                Alış                Satış

Bulgaristan Haberleri


Konsolosluklar
LinklerZiyaretçi İstatistikleri
Aktif Ziyaretçi 1
Bugün 79
Dün 98
Toplam Ziyaretçi 255288

HÖH ZİYARETİ [14.11.2011]

Събудете се, хора! Да се стреснем, зове Доган

ДПС е ключът към решаване на проблемите, каза Сокола на митинг
    
Събудете се, хора! Да се стреснем, зове Доган


ДПС не е ясла, рече Доган в тервелското село Зърнево.

"Събудете се, хора! Нека се стреснем! И аз съм добруджанец, а добруджанската душа е толкова широка, че понякога не й пука".

Tака лидерът на ДПС Ахмед Доган откри предизборната кампания на партията в община Тервел.  Думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти от събралите се хора.

„ДПС не е ясла, въпреки че сред нас има много ясладжии и като ги изолираш от яслата, те тръгват да правят революции”, допълни той на митинг в тервелското село Зърнево.

„ДПС е път за решаването на проблемите, ДПС е ключ за решаване на проблемите, ДПС е трасе, магистрала към една визия за развитие и на общината, населеното място, страната и на всеки човек поотделно”, смята Сокола.

По думите му в това било силата на партията и „затова всеки внимава, когато говори за ДПС“.
Още по темата
"Държавата пропада", обяви Ахмед Доган

„Толкова много неща са започнали от добруджанци, но ние май ставаме повече за революционери, отколкото за управление”, пошегува се Ахмед Доган.

„Душевно от една кръвна група сме като начин на мислене”, каза още лидерът на ДПС и пожела на добруджанци да концентрират своето великодушие към решаване на конкретните проблеми.

Доган коментира, че системата на властта е такава, че без да се вземе общината, не могат да бъдат направени инвестиции, а и кметът е основен фактор на отговорност.

Според него са смешни направените през последните четири години 5 милиона лева инвестиции извън бюджета в община Тервел.

Лидерът на ДПС препоръча на жителите на селото да се разходят в Кърджалийския регион, в Силистренска област, където в общини, управлявани от ДПС, инвестициите са четири-пет, дори шест пъти повече.

Ние казваме "не" на управлението на ГЕРБ, заяви на митинга зам-председателят на ДПС Рушен Риза. По думите му целта на изкуствения конфликт в Катуница е да се изкриви дневният ред на обществото и да се говори за случилото се вместо за нарастващата безработица в страната и липсващите чуждестранни инвестиции.

  KAYNAK: http://www.dnes.bg/politika/2011/10/03/sybudete-se-hora-da-se-stresnem-zove-dogan.130279
Geri Dön